“Мілан” – “Інтер”: слова Сімоне Індзагі після матчу

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі підбив підсумки матчу з «Міланом». “Нерадзуррі” здобули перемогу з рахунком 2:0 у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів.

«Ми могли забити більше двох м’ячів, але це був чудовий матч. Ми вже пройшли кілька раундів, знаємо, що ми попереду. Тепер буде матч у відповідь, з нами будуть наші вболівальники, і ми чітко знаємо, що нам все одно доведеться докласти величезних зусиль, щоб втілити мрію в реальність.

[Наші гравці] грали свідомо, контролювали кожен дюйм поля, і ті, хто виходив на заміну, допомагали нам. Зараз правильно бути щасливими, але ми знаємо, що нам все ще чогось не вистачає.

Через 72 години ми маємо дуже важливий матч проти «Сассуоло», нам потрібно буде добре відновитися фізично та розумово. Ці матчі вимагають величезних витрат енергії, тепер нам доведеться оцінити стан гравців.

Деякі гравці пішли з поля з забоями, і ми матимемо ці три дні, щоб підготуватися до суботнього матчу з «Сассуоло». Ми підготуємося якнайкраще», – сказав Індзагі в ефірі Prime Video.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *