Історичний тріумф неаполітанців – в огляді матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Наполі – Айнтрахт (Відео)

Аякс - Наполі

У середу, 15 березня, завершився матч-відповідь у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Наполі» та «Айнтрахтом».

Команди грали на стадіоні Дієго Армандо Марадона в Неаполі. Протистояння завершилося з рахунком 3:0 на користь господарів. Завдяки цій перемозі команда Лучано Спаллетті вийшла до 1/4 фіналу турніру.

Рахунок у матчі на 45+2-й хвилині відкрив Віктор Осімхен. Маріо Політано красиво закрутив навіс у центр штрафного майданчика, де Осімхен вистрибнув і точним ударом головою поклав м’яч у правий верхній кут воріт. На початку другого тайму нігерієць зміцнив перевагу неаполітанців. Джованні Ді Лоренцо прострілив праворуч у штрафний повз Кевіна Траппа, Осімхен випередив Туту і в падінні переправив м’яч у сітку. На 64-й хвилині Петро Зелінський реалізував пенальті.

Наполі – Айнтрахт 3:0 (перша гра – 2:0)

Голи: Осімген, 47, 53, Зелінські, 64 (пен.)

Наполі: Мерет — Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім (Жезус, 66), Руї — Лоботка, Ангісса, Зелінські (Ндомбеле, 74) — Політано (Лосано, 66), Осімген (Сімеоне, 81), Кварацхелія (Ельмас, 74).

Айнтрахт: Трапп — Тута, Бута, Ндіка, Кнауфф (Аліду, 62) — Роде (Якич, 74), Соу — Ленц (Макс, 67), Гетце, Камада — Борре.

Попередження: Жезус — Ндіка, Ленц, Гетце.

Огляд матчу: 

Варто зазначити, що “Наполі” вперше в своїй історії виступить у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Крім того, вперше з сезону-2005/06 у чвертьфіналі Ліги чемпіонів зіграють одразу три італійські клуби – «Мілан», «Інтер» та «Наполі».

Жеребкування 1/4 фіналу, 1/2 фіналу та фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2022/23 відбудеться 17 березня у штаб-квартирі УЄФА у Ньоні (Швейцарія). Перші матчі чвертьфіналу пройдуть 11 і 12 квітня, ігри у відповідь заплановані на 18 і 19 квітня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *