Баварія – ПСЖ: слова Крістофа Гальтьє після матчу

Головний тренер «ПСЖ» Крістоф Гальтьє назвав дурним один із пропущених від «Баварії» голів.

Мюнхенці виграли з рахунком 2:0 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

«Ми не розуміли, як забити, коли володіли ініціативою. Ми провели добрий перший тайм, створювали моменти. Нам вдавалося грати із суперником на рівних, створювати гарні моменти.

Але у другому таймі ми пропустили по-справжньому дурний гол. На такому рівні слід грати уважніше.

Звичайно, нам було відомо про пресинг «Баварії», не варто було соромитися довгих передач заради того, щоб його розбити. Але через годину гри, якщо ти вже поступаєшся, стає складно.

Я не знаю, чи ця гра повинна стати якимось уроком, але точно є розчарування, роздратування. Якби рахунок відкрили ми, гра пішла б інакше.

Від “Баварії” нас відрізняла недоступність гравців. Багато важливих футболістів пропустили перший матч, багато хто – другий. Нам довелося міняти центральних захисників, і це, мабуть, послабило нас.

Звичайно, розчарування сильне, потрібно все переварити та прийняти, після чого продовжити наш шлях у чемпіонаті. Розчаровані усі, я – насамперед. Ми покладали великі надії на матч у відповідь.

Про моє майбутнє поки що рано говорити. Зрозуміло, воно залежить від спортивного керівництва, від президента.

У клубу були великі сподівання на цей турнір. Я залишаюся зосередженим на кінці сезону і на тому, щоб провести її енергійно і рішуче», – заявив Гальтьє в ефірі Canal+.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *