Принизлива поразка “гірників”: огляд матчу Шахтар – РБ Лейпциг (Відео)

Шахтар - Лейпциг

У середу, 2 листопада, проходив матч у рамках 6-го туру Ліги чемпіонів між «Шахтарем» та «РБ Лейпциг». Команди грали на стадіоні «Мейскі імені маршала Юзефа Пілсудського» у Варшаві. Зустріч завершилася з рахунком 4:0 на користь гостей.

Гості відкрили рахунок на 10-й хвилині – відзначився Крістофер Нкунку. Тімо Вернер забіг ліворуч у штрафний майданчик і різко пробив низом. Євген Трубін у падінні парирував цей удар, але на добиванні виявився Нкунку, який безперешкодно відправив м’яч у ціль.

На 50-й хвилині Андре Сілва зміцнив перевагу команди Марко Розе. Рахунок до розгромного довів Домінік Собослаї. Нкунку в швидкій атаці від центру поля виконав передачу на Собослаї, який біжить трохи правіше. Домінік на швидкості увірвався до штрафного майданчика, після чого пробив з гострого кута в порожні ворота. На 68-й хвилині Валерій Бондар відправив м’яч у ворота.

Шахтар – РБ Лейпциг 0:4

Голи: Нкунку, 10, Сілва, 50, Собослаї, 62, Бондар, 68

Шахтар: Трубін – Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайліченко – Степаненко, Судаков, Бондаренко – Петряк, Траоре, Мудрик

РБ Лейпциг: Блазвіх – Сімакан, Орбан, Гвардіол, Раум – Собослаї, Шлягер, Кампль, Вернер – Нкунку, Сілва

Попередження: Михайліченко, Тейлор, Сікан

Огляд матчу: 

“Реал” посів перше місце в групі. Підопічні Карло Анчелотті набрали 13 очок у шести іграх. Шотландський «Селтік» набрав два очки і вилетів із єврокубків. “Шахтар” набрав шість очок і посів третє місце – команда Ігоря Йовічевіча візьме участь у Лізі Європи, німецький клуб пройшов у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *