“Вершкові” завдали принизливої поразки “кельтам”: огляд матчу Реал – Селтік (Відео)

Реал - Селтік

В середу, 2 листопада, відбувся матч 6-го туру Ліги чемпіонів між мадридським «Реалом» та «Селтіком». Команди грали на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” у Мадриді. Зустріч завершилась із рахунком 5:1 на користь господарів.

Через шість хвилин після стартового свистка Лука Модріч відкрив рахунок у грі, реалізувавши пенальті. На 21-й хвилині Родріго зміцнив перевагу. Бразилець також із «точки» відправив м’яч у ворота суперника.

У другому таймі рахунок до розгромного довів Марко Асенсіо. Даніель Карвахаль відкрився на правому краю штрафного майданчика і в падінні повернув м’яч назад – Марко в дотик вклав м’яч у кут. За 10 хвилин Вінісіус Жуніор забив четвертий гол «Королівського клубу». Федеріко Вальверде з правого флангу прострелив у воротарську — Джо Харт на перехопленні не дістав м’яча, а Карл Старфельт не зміг стримати Вінісіуса. Бразилець підставив ногу і переправив м’яч у порожні ворота. П’ятий гол у складі команди Карло Анчелотті забив Вальверде. Гол престижу у складі «пелюсток» забив Жоау Філіпе.

Реал – Селтік – 5:1

Голи: Модрич, 6 (пен), Родріго, 21 (пен), Асенсіо, 51, Вінісіус Жуніор, 61, Вальверде, 71 – Жота, 84.

Реал: Куртуа, Карвахаль (Васкес, 64), Алаба (Начо, 66), Мілітао (Вальєхо, 73), Менді, Модрbч (Себальос, 66), Кроос, Вальверде, Асенсіо, Вінісіус Жуніор (Бензема, 64), Родріго

Селтік: Харт, Юранович, Старфельт, Йєнц, Тейлор, Муй (Тернбулл, 63), О’Райлі, Хатате (Абільгор, 82), Абада (Жота, 63), Фурухасі (Якумакіс, 62), Маеда (Хакшабанович, 63)

Попередження: О’Райлі (20), Фурухасі (47)

Мадридці посіли перше місце у групі. Підопічні Карло Анчелотті набрали 13 очок у шести іграх. Шотландський клуб набрав два очки та вилетів із єврокубків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *