Тепер Динамо Загреб не найгірші: Рейнджерс встановив антирекорд Ліги чемпіонів

Шотландський Рейнджерс встановив антирекорд Ліги чемпіонів з різниці забитих та пропущених м’ячів на груповій стадії турніру при шести програних матчах, інформує freezmi.io.

Клуб із Глазго за шість матчів у групі А з англійським Ліверпулем, італійським Наполі та нідерландським Аяксом забив два м’ячі та пропустив 22.

Таким чином, Рейнджерс погіршили антирекорд хорватського Динамо, яке у сезоні-2011/12 програло всі матчі у своєму квартеті із загальною різницею голів – 3:22. У цьому сезоні всі шість матчів у групі програла і Вікторія з Чехії, але клуб з Плзені в квартеті з Баварією, Барселоною та Інтером забив 5 голів, а пропустив 24.

Варто зазначити, що раніше антирекорд належав російському Спартаку, який сезон-2002/03 завершив з різницею 1:18.

В сезоні 2006/2007 київське Динамо також зазнало поразки у всіх шести матчах групового етапу. “Біло-сині” тоді забили 4 голи, а пропустили 19.

Рейнджерс в цьому році святкує своє 150-річчня. Варто нагадати, що в травні клуб грав у фіналі Ліги Європи, де поступився Айнтрахту. Загалом на рахунку “джерс” 55 чемпіонських титулів у Шотландії, що є рекордом. Також клуб 34 рази вигравав Кубок Шотландії і 27 разів Кубок ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *