Серхіо Рамос розповів, як йому виступати з Мессі в одній команді

Захисник ПСЖ Серхіо Рамос розповів, як йому знаходитись в одній команді з Мессі, адже довгий час вони грали за принципових суперників – Реал та Барселону. Іспанець запевнив, що має чудові відносини з аргентинцем, адже для командного успіху треба мати чудову атмосферу в колективі, інформує freezmi.io.

Будь-якому гравцеві було б цікаво ділити роздягальню з Мессі. Ми всі у ПСЖ хочемо перемагати, зробити цю команду потужнішою та допомогти їй своїм досвідом. У мене чудові взаємини з Лео.

Для перемог потрібна гарна, згуртована команда, в якій панує повага та дружня атмосфера. Всередині має бути світ, адже ворог зовні. У нас вже є чудові взаємини, а це найкращий спосіб наблизитися до успіху“, — цитує Серхіо Рамоса Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Рамос став гравцем ПСЖ у 2021 році. Тим літом, але трохи пізніше, до команди приєднався і Ліонель Мессі. Цього сезону 36-річний іспанський захисник взяв участь у 11 матчах французької Ліги 1 і віддав одну результативну передачу.

Також він розповів, чи вірить, що його викличуть у збірну Іспанії на ЧС-2022. На груповому груповому етапі турніру зустрінеться з національними командами Коста-Ріки, Німеччини та Японії. Чинним чемпіоном світу є національна команда Франції.

“Всі знають, що означає захищати кольори своєї країни. Я знову почуваюся добре і готовий грати за збірну, але підсумкове рішення залежить не від мене, а від Луїса Енріке, якого дуже поважаю.

Я маю передчуття, що я виступлю на чемпіонаті світу. Сподіваюся, що маю змогу бути з командою в Катарі“, — зізнався футболіст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *