Перше фіаско “вершкових” в сезоні: огляд матчу РБ Лейпциг – Реал Мадрид (Відео)

РБ Лейпциг - Реал

У вівторок, 25 жовтня, відбувся матч у рамках 5-го туру Ліги чемпіонів між «Реалом» та «РБ Лейпциг». Команди грали на стадіоні “Ред Булл-Арена” у Лейпцигу. Зустріч завершилась із рахунком 3:2 на користь господарів.

На 13-й хвилині рахунок у грі відкрив Йошко Гвардіол. Андре Сілва завдав удару головою з рикошетом від газону після навісу Домініка Собослаї з кутового, Тібо Куртуа в стрибку відбив м’яч, але на добиванні ніхто не встиг перешкодити Гвардіолу, який відправив м’яч у правий нижній кут.

За п’ять хвилин Крістофер Нкунку зміцнив перевагу німецького клубу. Після розіграшу кутового Давид Раум прострілив у штрафний майданчик, де м’яч вдало зрикошетував від ноги Орельєна Тчуамені до Нкунка, який потужним ударом з рикошетом від перекладини влучив у ворота.

Наприкінці першого тайму Вінісіус Жуніор скоротив різницю у рахунку, на 81-й хвилині Тімо Вернер забив третій гол німецького клубу. На 94-й хвилині Родріго реалізував пенальті, проте цей гол не приніс нічию мадридському клубу.

РБ Лейпциг – Реал 3:2

Голи: Гвардіол, 13, Нкунку, 18, Вернер, 81 – Вінісіус, 44, Родріго, 90+4

РБ Лейпциг: Бласвіх – Сімакан (Хенріхс, 89), Орбан, Гвардіол, Раум (Діалло, 69) – Форсберг (Ольмо, 69), Шлагер, Айдара (Кампль, 84), Собослаї – Андре Сілва (Вернер, 69), Нкунку.

Реал Мадрид: Куртуа – Начо (Алаба, 69), Мілітао, Рюдігер – Кроос (Азар, 76), Тчуамені, Камавінга, Васкес (Карвахаль, 69) – Асенсіо, Вінісіус Жуніор, Родріго.

Попередження: Васкес

Огляд матчу: 

Після п’яти ігор у турнірній таблиці групи F лідирує «Реал» (10), на другому рядку розташовується «РБ Лейпциг» (9). “Шахтар” з 6 очками займає третє місце в квартеті, “Селтік” (2) – замикає таблицю.

Варто зазначити, що ця поразка стала для «вершкових» першою цього сезону, «Реал» зіграв 17 матчів у всіх турнірах.

Остання поразка в офіційних матчах команда Карло Анчелотті зазнала 8 травня у гостьовому матчі Прімери з «Атлетіко» (0:1). Таким чином, “Лейпциг” перервав безпрограшну серію “Реала”, яка склала 20 зустрічей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *