Селтік – Шахтар: де дивитися матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів

Шахтар – Динамо

У вівторок, 25 жовтня, донецький Шахтар проведе свій п’ятий матч на груповому етапі Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Суперником “гірників” у черговому поєдинку групи F головного європейського клубного турніру буде шотландський Селтік, із яким команда Ігора Йовічевіча зіграє на виїзді.

Матч п’ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів Селтік – Шахтар відбудеться на стадіоні Селтік Парк у Глазго (Шотландія). Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Наразі Шахтар за підсумками чотирьох зіграних турів посідає третє місце в своїй групі, набравши п’ять очок. Селтік замикає квартет, маючи у своєму активі один пункт і втративши шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Донецьку команду на один бал випереджає німецький Лейпциг, а лідирує в групі з десятьма очками мадридський Реал, який уже забезпечив собі вихід у наступну стадію турніру.

Де дивитися матч Селтік – Шахтар

В Україні матч групової стадії Ліги чемпіонів між Селтіком і Шахтарем транслюватиме відеосервіс MEGOGO. Тут поєдинок покаже канал “MEGOGO Футбол 1”. Він також доступний на платформі Volia TV.

Шахтар і Селтік зустрічалися між собою 14 вересня у Варшаві у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів, розійшовшись миром 1:1. У тому поєдинку шотландська команда повела в рахунку завдяки автоголу Артема Бондаренка, а в середині першого тайму Михайло Мудрик вирівняв ситуацію та встановив остаточний результат гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *