Господарі забили двічі, але цього було замало: огляд гри Вікторія – Баварія (Відео)

Вікторія - Баварія

Завершився поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між Вікторією Пльзень та мюнхенською Баварією, у якому явний фаворит був зрозумілим для всіх навіть неозброєним оком ще задовго до матчу.

Вікторія – Баварія 2:4

Голи: Влканова 62, Климент 75 — Мане 10, Мюллер 14, Горецька 25, 35

Вікторія: Станек – Гавел (Голик, 46), Гейда, Тижані, Емілка (Перниця, 46) – Калвах, Буха – Копіц (Ірка, 25), Влканова (Піларж, 81), Москера – Хори (Климент, 46)

Баварія: Ульрайх – Мазрауї, Павар, Упамекано (Ваннер, 70), Станішич – Кімміх, Горецька (Гравенберх, 56) – Коман (Чупо-Мотинг, 46), Сані (Забітцер, 70), Мане – Мюллер (Тель, 28)

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

У минуле очного протистояння цих команд мюнхенський гранд здобув розгромну перемогу з рахунком 5:0, тому фактично не було сумнівів, що у другому матчі щось кардинально зміниться через надто велику різницю у класі.

Щоб гарантувати собі місце у плей-оф Ліги чемпіонів Баварії, потрібно було перемагати Вікторію та сподіватися на осічку Барселони проти Інтера. Своє завдання команда Нагельсманна виконала вже в першому таймі, забивши у ворота суперника чотири м’ячі, а потім просто чекала результату в паралельній зустрічі.

Поки мюнхенці чекали, то гравці Вікторії тишком-нишком зуміли забити аж два м’ячі, але підсумковий результат через це лише втратив характер розгромного — не більше. Завдяки неймовірній нічиїй між Інтером та Барселоною, а також своїй перемозі над Вікторією з рахунком 4:2 мюнхенська Баварія вирушила до 1/8 фіналу ЛЧ за два матчі до кінця групового етапу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *