Шахтар – Реал: думки Аретма Франкова про гру

Відомий український журналіст, головний редактор журналу “Футбол” Артем Франков поділився думками від гри Шахтар – Реал, в якій український клуб був  близький до перемоги. Матч завершився з рахунком 1:1, інформує freezmi.io.

“Груба помилка на виході під завісу гри. Адже Кроос і Рюдігер уже попередили, вже показали цю зброю… Жодної самовідданості в цьому немає – марні сподівання захисників, запізнення голкіпера. Прикро, страшенно прикро, але важливіше, щоб у Трубіна і Рюдігера все гаразд зі здоров’ям було.

І все ж таки скажу: немає приводу для зневіри – хіба що хвилинний. Цей момент, цей гол зіпсував враження, але не змінив його загалом.

Браво, Шахтарю! Браво, Йовічевіч! Браво, Зубків та хлопці! Я вже говорив, але знову і знову повторюю: захоплюватись; заздрити; вчитися; виправдань не залишається.

Адже Князь Ігор багато років був цілком собі в зоні доступу… Пам’ятаєте, як з нього знущалися після Карпат і борщу?! Ні, всю дорогу звучали зовсім інші прізвища.

Безперечно, є певні обставини. Тільки ними треба вміти користуватися, а то й відривати по-живому, з м’ясом та кров’ю! У наш час це набагато цінніше, ніж майстерність, якій часто елементарно нема звідки взятися.

Чорт забирай – п’ять очок, коли спочатку і одне за щастя здавалося … І боротьба, реальна боротьба за плей-офф, нехай обіграний Лейпциг і вирвався вперед”, – написав Артем Франков у себе в телеграм-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *