Гравець Реала Лукас Васкес висловився про сенсаційну нічию проти Шахтаря в Лізі чемпіонів

Лукас Васкес

Гравець «Реала» Лукас Васкес прокоментував нічию з «Шахтарем» (1:1) у Лізі чемпіонів.

«Важкий матч. Особливо складно стало після того, як «Шахтар» відкрив рахунок, зробивши наше завдання важкоздійсненним.

Істотна різниця з матчем тижневої давності полягала в тому, як ми поводилися з м’ячем. Минулого тижня ми робили це точніше і створили більше гольових моментів, ніж сьогодні. Контратаки «Шахтаря» були вкрай небезпечні – його форварди зіграли добре.

Під час перерви ми говорили про те, що потрібно як слід розпочати другий тайм, так що м“яч, пропущений на першій хвилині після цього, нас розлютив. Що стосується Рюдігера, ми всі дуже сподіваємося на те, що у нього не більше ніж забій», – сказав Васкес.

Шахтар – Реал Мадрид: після матчу

“Шахтар” у 1-му турі поточного розіграшу ЛЧ сенсаційно розбив “РБ Лейпциг”, а потім зіграв внічию з “Селтіком”. “Реал” обох цих суперників здолав.

У третьому турі мадридський “Реал” на своєму полі здобув перемогу над “Шахтарем” з рахунком 2:1. Голами у складі “вершкових” відзначилися бразильці Вінісіус Жуніор і Родріго Гоес. За “гірників” забив Олександр Зубков.

Після чотирьох турів “гірники” з 5 балами посідають третє місце в турнірній таблиці групи F. Лідирує “Реал” – 10 балів. На другій сходинці з 6 очками йде “РБ Лейпциг”, останнє місце за “Селтіком” – 1 бал.

У попередніх двох розіграшах Ліги чемпіонів “гірники” перетиналися з “Реалом” на груповому етапі. У сезоні 2020/21 на той момент команда Луїша Каштру двічі обіграла мадридський клуб на груповому раунді (3:2 і 2:0). У сезоні 2021/22 команда Роберто Де Дзербі двічі поступилася “королівському” клубу (5:0 і 2:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *