Ренн – Динамо: слова Мірчі Луческу перед матчем Ліги Європи

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу поспілкувався з журналістами на стадіоні «Роазон Парк» напередодні поєдинку 3-го туру Ліги Європи УЄФА з французьким «Ренном», який пройде у Франції 6 жовтня.

«Ренн – це дуже сильна команда, яка грає на одному рівні з «Динамо». Я давно знаю наставника цієї команди Бруно Женезіо, це фахівець найвищого рівня. У матчі з «Фенербахче» вони зробили те саме, що й «Шахтар» 15 років тому.

Я дуже засмучений, що в Ренні не вдалося знайти готель і команда живе далеко від міста. У нас складна ситуація, гравці постійно перебувають у дорозі, не бачаться зі своїми сім’ями. Однак ми прагнемо принести задоволення нашим уболівальникам і продемонструвати гарну гру у цей важкий для України час.

«Динамо» – це міжнародний бренд, який представляє Україну, тож нам потрібно тримати марку. Завтра я чекаю на важкий матч, проте нам необхідний позитивний результат, і ми зробимо все можливе для цього.

Щодо готовності гравців, то до завтрашнього поєдинку готуються всі, хто прибув до «Ренна». На жаль, у матчі з «Фенербахче» ми втратили Шапаренка на тривалий термін, проте зараз можемо розраховувати на Попова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *