Інтрига трималася до фінального свистка: огляд матчу Реал Мадрид – Шахтар (Відео)

Реал - Шахтар

У середу, 5 жовтня, відбувся матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між «Реалом» та «Шахтарем». Команди грали на стадіоні “Сантьяго Бернабеу”. Протистояння завершилося з рахунком 2:1 на користь мадридців.

На 13-й хвилині рахунок у грі відкрив Родріго. Бразилець отримав м’яч після рикошету від Тараса Степаненка і швидко пробив по воротах донецької команди, пустивши м’яч повз Анатолія.

На 28-й хвилині перевагу іспанського клубу зміцнив Вінісіус Жуніор. Родріго обігрався з Карімом Бензема, а потім віддав пас у штрафний майданчик на Вінісіуса. Бразилець чітким ударом у лівий кут забив другий гол господарів у матчі.

На 39-й хвилині Олександр Зубков скоротив відставання гірників у рахунку. Нападник ударом «ножицями» увігнав м’яч у лівий кут воріт «Реала». Богдан Михайличенко з лівого флангу в торкання навісив на 11-метрову позначку, після чого Зубков направив м’яч у ворота. Голкіпер команди Карло Анчелотті провів на полі усі 90 хвилин.

Реал Мадрид – Шахтар – 2:1

Голи: Родріго, 13, Вінісіус, 28 – Зубков, 39

Реал: Лунін — Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді — Вальверде, Чуамені (Камавінга, 75), Кроос — Родріго (Асенсіо, 80), Бензема, Вінісіус.

Шахтар: Трубін — Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайліченко — Степаненко (Траоре, 89) — Швед (Петряк, 67), Бондаренко, Судаков (Джурасек, 88), Мудрик — Зубков (Сікан, 67).

Попередження: Бондар, Мудрик.

Огляд матчу: 

У 1-му турі мадридці розгромили “Селтік” з рахунком 3:0. У тій грі команда Карло Анчелотті тричі вразила сітку воріт суперника. Команда Ігора Йовічевіча у першій для себе грі нового сезону Ліги чемпіонів перемогла «РБ Лейпциг» з рахунком 4:1. У 2-му турі “гірники” зіграли внічию з шотландцями, а іспанці виграли у німців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *