Інтер – Барселона: слова Хаві напередодні матчу

Хаві

Головний тренер “Барселони” Хаві Ернандес на прес-конференції перед матчем Ліги чемпіонів з міланським “Інтером” поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку та поспілкувався з журналістами, повідомляє As:

– Кажуть, гранди не повинні підлаштовуватись під суперників. Це зміниться завтра?

– Одна справа адаптуватися, а інша – намагатися щось змінити, щоби доставити проблеми супернику. Ми завжди хочемо бути на перших ролях, а я не хочу міняти нашу ігрову модель.

Хоча й пристосовуюсь до гри із трьома захисниками або ще з одним півзахисником, але так, щоб ми були ще проактивнішими. Ніколи не робити крок назад, а завжди йти вперед – це наша ДНК.

– Як команда підходить до гри?

– Я зіграв багато матчів, у яких ми були фаворитами, але допускали осічку, нам не можна розслаблятися, тим більше “Інтер” – сильний суперник.

Наполягаю, що у нас найгірша група у Лізі чемпіонів – ми вже “пробачили” “Баварію”, але завтра постараємося бути ефективнішими. Грати також, як у Мюнхені, але ще й досягти результату.

– На вас вплине відсутність Лукаку, та й вихід Лаутаро Мартінеса під питанням?

– Так, у мене це в голові, хоча ми чітко розуміємо, що хочемо домінувати та перевести гру на половину поля суперника. Тим більше, що у нас завтра дуже важливий матч, який визначає становище у групі. Хоча і не вирішальний, звісно, ​​і не фінальний.

Ми знаходимося в хорошій динаміці, виходимо з того, що не забили в Мюнхені і повинні сказати собі, що настав час у Лізі чемпіонів показати гідний виступ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *