Сімоне Індзагі поділився емоціями напередодні гри з Барселоною у ЛЧ

Головний тренер міланського “Інтера” Сімоне Індзагі прокоментував завтрашній матч із “Барселоною” у Лізі чемпіонів, повідомляє La Gazzetta Dello Sport:

“Ситуація змінюється із перемогами. Якщо подивитися на статистику, “Барселона” незаслужено програла “Баварії”, хоча в іспанців гравці дуже високої якості. Очевидно, що нам доведеться складно, потрібно буде виявити багато терпіння – “Барселона” сильна і добре укомплектована, нам буде дуже непросто обмежити їхню атаку, і потім ще намагатися атакувати самим.

У “Барселони” неймовірна агресивність, вони шикарно повертають собі м’яч після втрат, знають, що робити у фазі володіння та як грати без м’яча, а також купили фантастичного нападаючого Роберта Левандовського. “Барселона” – одна з трьох команд, які пропонують найкращий європейський футбол. Ми чітко усвідомлюємо важливість матчу, який має велике значення для розподілу місць у групі.

Звичайно, у нас дуже сильна група, але й ми – міланський “Інтер”, і намагатимемося щосили. Я вже прийняв рішення, що у воротах завтра зіграє Андре Онана, а ось питання щодо Лаутаро Мартінеса залишається відкритим: він наприкінці матчу з “Ромою” виглядав дуже втомленим, сьогодні тренувався не на повну силу, та й тести не дали однозначної відповіді щодо нього. функціонального стану. У суботу ми провели хороший матч з “Ромою”, і цілком заслуговували на більший, якби не проблеми в обороні.

Звичайно, ми потрапили у складну ситуацію з погляду результату – ми і з “Баварією” провели гарний матч, але не реалізували своїх можливостей в атаці, а також у ключові моменти – такі, як гол Сані – діяли не найкращим чином. Від нас очікують більшого на полі – не лише від Шкріньяра, а й від інших гравців.

Завтра готовий зіграти і Аслані, який добре виглядав із “Ромою”. Чи можуть мене звільнити? Тренер завжди залежить від результатів і це нормально. Можна й першим подати у відставку, – зазначив Індзагі.

One thought on “Сімоне Індзагі поділився емоціями напередодні гри з Барселоною у ЛЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *