“Вони грають у швидкий і комбінаційний футбол, нам буде непросто”: Кучер – про гру з АЗ Алкмар

Олександр Кучер

Наставник СК Дніпро-1 Олександр Кучер прокоментував перемогу своїх підопічних над Вересом у рамках 3-го туру УПЛ, а також поділився очікуваннями від гри проти АЗ в Лізі конференцій.

– Ми грали проти гарної команди: агресивної, фізично добре готової. Юрій Вірт вміє налаштовувати своїх підопічних. Очікували, що буде важка гра для нас, тому що суперник агресивно захищається. Потрібно було забити перший м’яч і тоді нам було б легше.

Спочатку у нас це не вийшло, але в кінці першого тайму ми забили, і після цього команда почала вже грати спокійніше. Ну а після другого голу гра була повністю під нашим контролем. Ми повинні були забивати ще, але десь нам не щастило в атаці. Непогано сьогодні ми зіграли на стандартах, після яких вдавалося створювати моменти, та і з гри також могли забивати ще.

Але є у нас результат 2:0, яким ми, звичайно, задоволені, адже для нас це важливі три очки. Будемо працювати далі, адже вже за п’ять днів у нас гра у груповому раунді Ліги Конференцій.

– Ви вже ознайомилися із рівнем АЗ?

– Так, звичайно, я дивився їхній останній матч, як вони діють. Там у команді сплав молоді та досвіду, є швидкі футболісти. Команда ще не знала поразок у чемпіонаті Нідерландів, так що нам буде непросто. Вони грають у швидкий, комбінаційний футбол, там є молоді, гарні виконавці, які добре працюють з м’ячом. Треба буде розбирати їхню гру і будемо готуватися до цього матчу“, – сказав Кучер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *