“Нам ще потрібно багато працювати та ставати краще”: Кривенцов – про старт Металіста-1925 в сезоні

Валерій Кривенцов

Головний тренер “Металіста 1925” Валерій Кривенцов прокоментував перемогу своєї команди над “Ворсклою”.

– Гра була цікава для глядачів. У першому таймі “Ворскла” була активнішою, а у другому таймі більше моментів вже було у нас. Це перша наша перемога у цьому чемпіонаті і ми цьому дуже раді. Хочу привітати Андрія Борячука, він бомбардир, він може і повинен забивати м’ячі.

Також хочу відзначити дебют Андрія Чирука, першу появу у стартовому складі Дмитра Капінуса та перший гол Влада Дмитренка у Прем’єр-Лізі. Загалом хочу похвалити команду за характер, що на полі не було байдужих людей і вони виклались на сто відсотків. Знаю, що у суперника були певні проблеми зі складом на цю гру, але ми рухаємось далі.

– На другий тайм команда вийшла зовсім інакшою. За рахунок чого цього вдалось досягти?

– Зіграли більш агресивно, бажання зіграти вперед, жага до боротьби та командний дух.

– На що ви робили акцент у перерві?

– Все вирішують футболісти, у Борячука був момент – він забив, це майстерність. Сьогодні з нашого боку було багато моментів, пробий влучно Бичек, в схожому епізоді Борячук забив. Команда у нас молода, не дивлячись на цю перемогу, нам ще потрібно багато працювати та ставати краще. А що стосується тактики, то з середини другого тайму ми перебудувались і зіграли трохи інакше”, – сказав Валерій Кривенцов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *