АЕК – СК Дніпро-1: слова Олександра Кучера перед матчем

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер поділився очікуваннями від матчу кваліфікації Ліги Європи проти АЕК Ларнака.

«АЕК – це надзвичайно досвідчена команда, яка багато виступає у єврокубках. В команді багато легіонерів, досвідчений іспанський тренер, який попрацював в різних країнах. Багато гравців, які пограли в Примері, в середині поля якісні футболісти, і звісно, Альтман – сильний виконавець.

Звичайно, якщо ми хочемо до групового раунду Ліги Європи, то завтра обов’язково повинні перемагати. Але ж ми розуміємо, що нам завтра буде дуже важко, оскільки я знаю які вболівальники у АЕК і вони будуть надавати команді додаткових зусиль, і грати ще краще у своїх рідних стінах. Ми будемо готуватися до цього.

Через травми з нами не прилетіли Лучкевич, Пуріта і Горбунов, які залишились працювати у Кошице. Вони будуть готуватися до наступних матчів. Ну і звісно через червону картку у першому матчі нам не допоможе Сарапій.

Початок сезону? Дуже приємні почуття, адже почалися офіційні ігри, а ми скучили за цими емоціями, за вболівальниками, адже у нас більше, ніж пів року не було офіційних матчів. Якщо бути точним, то більше восьми місяців ми не грали у футбол, тому зараз від всього відчуття дуже позитивні», – сказав Кучер.

Матч АЕК Ларнака – «Дніпро-1» відбудеться 25 серпня. Початок о 19.00. В першій грі український клуб поступився 1:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *