Рух – Металіст: Олег Ратій прокоментував перемогу своїх підопічних

Олег Ратій

Виконувач обов’язків головного тренера Металіста Олег Ратій підсумував матч проти львівського «Руху».

– По-перше це незвичний матч для нас. Хлопці молодці. Я хочу подякувати обом командам. Обидві хотіли грати, хотіли виграти. Це було добре видно по їхніх очах, по тому, як вони працювали на полі. Дякую також організаторам поєдинку за те, що вони витримали це все і завершили цей матч.

Щодо повітряних тривог… Я все це бачив, чув це, перебуваючи у Харкові довгі місяці, адже лише 1 серпня приїхав в Ужгород. І взагалі я вдячний, що цей чемпіонат почався, вдячний хлопцям, що вони з розумінням віднеслися до того і зіграли цей матч.

Для нашого міста це, нажаль, звичне явище. Такі тривоги, які ми чули сьогодні, у Харкові відбуваються без кінця. Нам було дуже важливо зіграти цей матч для наших вболівальників, для харків’ян. Вони нас дуже палко підтримують.

– Скажіть, як на команду впливали ці паузи в емоційному та фізичному плані?

– Звичайно, впливали, перш за все на психологічний стан. Щодо фізичного… Може бути, комусь стало легше, адже була можливість відпочивати. Дуже важко будо психологічно налаштовувати хлопців на гру. Коли перерва годину, а потім треба знову виходити на поле та щось робити… Але повторюся: дякую хлопцям, що вони витримали й зіграли таку гру!

– Сьогодні «Металіст» грав без одного з лідерів Єгора Демченка. Як у нього справи, коли чекати на його повернення?

– Єгор вже працює, поки що виконує фізичні вправи. Ми віримо, що за тиждень-два він буде готовий і вийде на поле.

– Що скажете про суперника? За рахунок чого, на вашу думку, вдалося виграти?

– Знаєте, сьогодні гру можна розкласти на періоди, як в хокеї. У нас було три періоди. На наш погляд ми контролювали гру, забили гол і мали ще декілька моментів. Але наша помилка призвела до взяття воріт. Тим не менш, хлопці продовжили після пропущеного м’яча грати в ту гру, про яку ми домовлялися”, – сказав Олег Ратій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *