“Могли програти і 0:7”: Мірча Луческу признав те, що Динамо дуже слабко зіграло з Бенфікою

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував виліт з Ліги чемпіонів від «Бенфіки».

«Кілька місяців наші футболісти навіть не їздили додому, не бачили рідних. Важко знайти іншу команду, яка була в такій самій ситуації.

Побачимо, як «Бенфіка» зіграє з іншими командами в групі ЛЧ, але вона була набагато сильнішою за «Динамо». Ми тільки 28 серпня стартуємо в УПЛ. Не хочу виправдовуватися, «Бенфіка» перевершила нас в обох матчах.

Не можна допускати стільки помилок. Через війну нам довелося брати гравців з молодіжного складу, які не підготовлені. У захисті у нас були 19-річний гравець, 20-річний і 21-річний. Перед грою я казав, що «Бенфіка» краща за нас, і ми побачили підтвердження моїх слів.

Результат міг бути і 0:6, і 0:7. Є велика різниця між командами. Перепрошую, мені дуже важко коментувати такий результат. Перший гол – велика помилка воротаря, а другий – захисника, який віддав м’яч Рафі Сілві. І третій те саме. «Бенфіка» була кращою, вітаю. Сподіваюся, вони добре виступлять у Лізі чемпіонів, оскільки вони грають у дуже красивий футбол, з висококласними талановитими гравцями.

Ми хочемо лише одного – продовжувати грати у футбол і жити. Ми хочемо створити імідж країни, яка хоче продовжувати жити. Спортивні результати на другому плані, але важливо ні в чому не поступатися, продовжувати чемпіонат. Сьогодні ми вилітаємо з Португалії, потім їдемо автобусом до Києва, тому що рейсів в Україні немає. Це не легко. Я вірю, що гравці морально відновляться після цієї гри», – сказав Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *