“Такого суперника потрібно перемагати і не мучитися”: Йожеф Сабо – про гру Штурм – Динамо

Екс-тренер київського Динамо Йожеф Сабо поділився своїми думками щодо матчу Штурм – Динамо.

Такого суперника потрібно перемагати і не мучитися. Я, звичайно, вітаю “Динамо” з успіхом, але не впізнаю нашу команду.

– Ви чекали від киян більшого?

– Я до матчу впевнено казав, що Динамо пройде Штурм, тому що наші гравці вище класом за футболістів цієї австрійської команди. Але, з самого початку “біло-сині” чомусь грали повільно і віддавали перевагу контролю м’яча. Це був неживий футбол. Тільки після пропущеного голу Динамо прокинулось.

Порівнюю поєдинки киян з Фенербахче і зі Штурмом. Різниця відчутна – нема тієї швидкості, що була, і гра якась монотонна… До того ж, майже 90 відсотків передач динамівці роблять назад. Дивився недавно футбол у виконанні Баварії, інших провідних європейських команд – у них вся гра тільки вперед, навіть, якщо робляться помилки. Вони цього не бояться!

– Динамо, напевно, намагається діяти економно, адже тонус не той, що треба – кияни довгий час були без офіційних матчів…

– Щодо тонусу я не згоден. Вважаю, що Динамо достатньо багато грало і весною, і влітку. Згадайте, як “біло-сині” почуваються у додатковий час. Штурм, починаючи з 95-ї хвилини ледве ноги пересував, а динамівці буквально літали по полю. Думаю, Динамо просто не хоче ризикувати, у футболістів є певний острах помилитися“, – сказав Йожеф Сабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *