Президент Університаті вважає, що Зоря є фаворитом в грі з його командою

Сорін Кирцу

Президент «Університаті Крайової Сорін Кирцу розповів, що думає про гру з Зорею в кваліфікації Ліги конференцій. Він зізнався, що для нього фаворитом є саме клуб УПЛ.

“У чемпіонаті ти можеш повернути втрачене, тут же у тебе є мало можливостей. Це дуже важливий матч. Я маю очікування від усієї команди – важливо, аби вона була згуртована та знала, як треба діяти. Тільки таким чином ми можемо написати історію. Ми відчайдушно потребуємо хороших результатів. Вони – фаворити.

Я не вважаю це перевагою, бо те, що з ними відбувається… Для них це можливість створити якусь радість. Як на мене, ми побачимо рішучу команду, але нам потрібно скористатись цим шансом. На такий сприятливу можливість ми чекали близько шести років.

Якщо ми пройдемо луганську Зорю у кваліфікації, то у нас ще буде час поговорити про наступного суперника», – сказав Сорін Кирцу.

Перша гра відбудеться 4 серпня. Луганський клуб зазнав серйозних втрат. Через війну колектив покинули майже всі легіонери, а також пішли досвідчені українці Громов, Фаворов та Гладкий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *