Відомий коментатор: Динамо показало, що вміє позиційно атакувати, знає різні способи для гострих дій

Український коментатор Setanta Sport Ігор Бойко у себе в телеграм-каналі поділився думками щодо гри Фенербахче – Динамо, в якій кияни перемогли (2:1 д.ч.).

В заслуженому статусі перемоги Динамо немає сумнівів. Якби в футболі перемагав той, хто краще та видовищніше грає, той, хто створює більше моментів та більше чи просто б’є по воротах, то це був би якийсь вид спорту з оцінками, а спортсмени, які б там виступали називалися артистами та носили одяг, що обтягує усе тіло та всюди тисне.

В футболі багато інших чинників, які впливають на долю матча. А особливо, коли мова заходить про матчі на виліт.

Динамо грало гірше за Фенербахче, проте зуміло перемогти, підлаштувавшись під нову ситуацію. Так, вона була сприятливою та допомогла, але все одно була новою.

Динамо не було сильною командою, проте воно було мудрою, зрілою та виваженою командою. Жодних нервів та зривів, що можна було легко чекати у такому емоційному матчі.

Циганков поділив навпіл будь-яку віртуальну суму свого трансферу тим незграбним виходом один на один, Бущан помилився на виході у вирішальний момент, Попов штовхав та бив по ногах усіх, хто опинявся поруч, Бєсєдін навіщось йшов у обіграші на фланзі – в усіх була купа помилок та невдач, але команда трималася на прямих ногах постійно.

Перед матчем відзначав цей фактор та він на 100% спрацював.

Команда навіть атакувала дуже непогано із залученням флангів та незвичними діями Кендзьори, який на мізерному клапоті поля на мить став Кафу чи юного Вівчаренка, який виконав не просто передачу до штрафного майданчика, а зробив все насправді гострим.

Динамо показало, що вміє позиційно атакувати, знає різні способи для гострих дій. Тільки робити цього постійно все одно не буде.

Якщо подивитися матч ще раз, якщо вивчити всі до однієї цифри, то там не буде логічного пояснення перемоги, окрім як вилучення у стані суперника. Та це не так. Жорже Жезуш сказав, що його команда програла через вилучення – й це правда. Але це різні речі.

Після цієї перемоги Динамо не стало кращою командою, жоден з цих футболістів не став кращим (хоча за Шапаренком дуже приємно спостерігати), але цей матч буде ще одним підтвердженням того, що команда все робить правильно та продовжить це робити.

Якби мені платили за гарні слова, то я б сказав так: це Динамо не порадує ваші очі, це Динамо порадує ваші душі. Але мені не платять за це, тому забудьте попередню фразу.

Краще знову критикувати. Було б тільки за що… Це була ідеальна перемога досить-таки слабкої команди“, – написав Ігор Бойко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *