Йожеф Сабо: Фенербахче набагато слабкіше за Динамо, але в киян немає нападників

Відомий в минулому наставник київського Динамо Йожеф Сабо прокоментував прохід “біло-синіх” в дуелі з Фенербахче в матчі ЛЧ.

– Фенербахче набагато слабше за Динамо. Цю команду динамівці повинні були перегравати. На сьогодні – це слабка команда. Вони не розуміють один одного, дуже багато помилок в передачах. Немає відпрацьованої атаки – є тільки масовий набіг.

Я помилявся, коли думав, що Фенербахче є командою, яка може показати гру. Вони не показали абсолютно нічого. Кияни виграли закономірно. Гравці Фенербахче не розуміють один одного. Крім одного моменту, де добре зіграв Бущан, нічого не створили. Динамо виглядало набагато краще – у Циганкова було два моменти, Забарний теж міг забивати.

– На скільки видалення вплинуло на гру суперника?

– Вплинуло: зайвий гравець і забираються сили у відборі, але кияни виграли по праву. Вони повинні були проходити далі. Психологічно, видалення допомагало нашій команді. Нападників в Динамо нема. Так, працьовитість є, але немає почуття голу. Вони не забивні.

– Далі Динамо зіграє зі Штурмом. Як оціните суперника?

– Для нас австрійські команди – не фартові. Нашим потрібно збиратися і проходити далі. Раз «Динамо» пройшло турків, то зобов’язане проходити й австрійців. З ними буде легше грати на виїзді – такої підтримки, як вдома у Фенербахче, Штурм не матиме.

Гра з Фенербахче не була грою рівня Ліги чемпіонів. Далі киянам з таким складом і такою грою буде важко: середня лінія, практично, відсутня, в нападі проблеми“, – сказав Йожеф Сабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *