“Ми всі його фани”: Володимир Зеленський відреагував на перехід Зінченка до Арсеналу

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю британському журналісту Пірсу Моргану щодо трансферу Олександра Зінченка в Арсенал.

– Ви підтримуєте Арсенал?

– Так. Багатьох футболістів я знаю особисто. Чесно, всі ми фани Зінченка. Футболісти роблять чудову роботу, важко працюють, вони відомі люди та дуже нам допомагають. Шевченко також чудова особа. Не можу сказати, що люблю Зінченка більше, ніж Шевченка, тому що він перестане зі мною розмовляти. І не можу сказати навпаки.

Це важливі люди. Також є легендарні футболісти, які взяли зброю в руки та знаходяться на передовій. Ми знаємо таких, є з Динамо… Маю на увазі, що я фанат футболу. Такий самий, як й інші українці, – відповів Володимир Зеленський.

Схоже питання він задав і Першій леді Олені Зеленській.

” Так. Я вважаю, що Зінченка в Україні люблять всі. Він один з останніх героїв української нації. Усі завжди підтримують українських футболістів. Це чудовий хлопець, навіть дівчатам він дуже подобається. Сподіваюся, коли Зінченко почне грати в «Арсеналі», ми всі станемо фанами цієї команди, можливо, – відповіла Зеленська.

Варто зазначити, що сам Пірс Морган є затятим вболівальником саме “канонірів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *