Фенербахче – Динамо: слова Жорже Жезуша після матчу

Головний тренер Фенербахче Жорже Жесуш поділився думками після гри з Динамо в квалфікації ЛЧ.

“Як і кожен матч, цей матч має історію. “Фенербахче” був командою, яка грала добре до перерви. У нас було 7 ударів по воротах суперника, а у “Динамо” ударів по наших воротах не було жодного. Усі на стадіоні вважали, що “Фенербахче” був командою, яка заслуговує іти далі, але коли склади були рівні – 11 на 11.

Проте наша команда повірила в себе, настроїлася, боролася, навіть незважаючи на те, що ми були в невигідному становищі, а Енер Валенсія не реалізував пенальті. Але наша команда продовжувала зберігати мужність. Нестачу видаленого гравця я намагався компенсувати підказками з кромки поля.

Розумію, що стадіон всі залишать дуже засмученими через кінцевий результат, але команда повинна піти звідси з високо піднятою головою, тому що вони віддали всі сили, дуже багато рухалися. Вирішальну роль сьогодні відіграла відсутність досвіду.

Коли ми заглянемо в статистику: володіння м’ячем 60% на нашу користь при рівних складах. У нас було 7 ударів, у суперника лише 1. Але червона картка вплинула на контроль над матчем. Ми не забили пенальті та все одно відігралися перед завершенням другого тайму, але наших фізичних можливостей забракло в овертаймі.

Було дуже тяжко грати ще 30 хвилин без одного гравця. Це стало вирішальним у кінцевому рахунку сьогоднішнього матчу.

Що стосується стартового складу, у першій грі, яку ми грали у Польщі, команда виглядала гарно. Фізичних проблем не було. Тож було б несправедливо змінювати склад. Ми сьогодні програли не тому, що грав умовний футболіст А грав, а футболіст Б не грав, а тому, що ми залишилися у меншості на початку другого тайму.

Це історія матчу. До того ж ми грали проти дуже гарної команди. Можливо, ви не дуже добре знаєте київське “Динамо”, але це справді чудова команда.

Зворотня заміна Емре Мор? Причина є чисто фізичною. Насправді він добре почав після виходу на заміну, але через 10 хвилин сказав, що погано почувається. Він мав проблеми з переслідуванням захисника суперника.

Саме тому ми знову внесли зміни і замінили його. Згодом “Фенербахче” забив зі стандарту і зрівняв рахунок. Футболісти, які вийшли на заміну, не зважаючи на гру у меншості, дуже допомогли нам стати кращими в плані організації. Ми забили з ними гол і досягли нічиєї в основний час“, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *