АІК – Ворскла: слова Віктора Скрипника після матчу

Наставник полтавської Ворскли Віктор Скрипник підбив підсумки гри проти АІКу (0:2). Він назвав причини поразки і побажав супернику успіхів.

Звісно, сім місяців без ігрової практики – ти не можеш їх приховати. Можливо, в першій грі було більше емоцій: перша гра, гарний стадіон, публіка… Але, коли справа доходить до серйозного, то є такі прорахунки…

Не можу сказати погані слова на адресу футболістів, які виходили на поле. Вони віддали всі сили, ми робили все, що могли. Були моменти, але не забили. Всі гравці віддавались поєдинку на повну, багатьох хапали судоми, всі сили залишили на полі, але сказався клас наших суперників. Пропустили двічі – там рикошет, там також на тоненького.

Були вимушені заміни вже у першому таймі, до того ж повилітали люди, які відіграють у команді провідну роль. На даний момент досить важко їх замінити. Ми засмучені, але залишаємо Стокгольм з високо піднятою головою.

Вітаю суперника з перемогою і бажаю АІКу як можна далі пройти в цьому турнірі“, – сказав Віктор Скрипник на пресконференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *