Шедевр від Челядіна дозволив Ворсклі обіграти АІК в матчі Ліги конференцій

Сьогодні, 21 липня, свій шлях в європейських турнірах почала полтавська Ворскла. Вона грала в кваліфікації Ліги Конференцій проти шведського АІКа.

Ворскла – АІК – 3:2

Голи: Степанюк (4), Козиренко (24), Челядін (69) – Стефанеллі (17), С.Ларссон (44)

Ворскла»: Різник, Бацула, Яворський, Зайков, Пердута, Олійник, Пуцлін, В.Тілль, Козиренко (Челядін, 65), Степанюк, Марлісон.

АІК: Нордфельдт, Мендес (Лустіг, 76), Мілошевич, Папаяннопулос, Отьєно, Хуссейн, Стефанеллі, С.Ларссон, Ельбузеді (Ахмед, 59), Мбунга-Кімпіока (Гвідетті, 59), Бьорнстрьом.

Хоч і “зелено-білі” номінальні гості, гра проходила в Швеції і саме на арені АІКа. Враховуючи, що шведський сезон йде по системі весна-осінь саме АІК вважався фаворитом.

Полтавчани не збирались здаватись без бою. Руслан Степанюк відкрив рахунок вже на 4-й хвилині, проте через декілька хвилин суперник вірівняв рахунок. Та ще бистріше Юрій Козиренко знову вивів вперед команду з УПЛ. Але до кінця тайму Ларссон таки відновив статус-кво.

Проте, колектив Скрипника зумів вирвати перемогу. Вирішальний гол забив Артем Челядін, який вийшов на заміну. Він відважився на дальній удар, який після рикошету від стійки таки залетів у ворота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *