“Це були чудові 14 років”: Олександр Денисов підбив підсумки своєї роботи на ТК Футбол

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов підтвердив інформацію про припинення їх мовлення

«Отже, ліцензії на телемовлення анульовані, а це означає, що більше нема ТРК «Україна» і більше не існує телеканалів «Футбол», в тому вигляді до якого ви звикли протягом цих 14 років. Я прийшов на ТРК в Донецьку у 2001 році. Тому для мене сьогодні закінчилася історія довжиною більш ніж 21 рік.

Починалося все з прямих трансляцій на ТРК та «Футбольного уїк-енду», але зрештою з‘явилася амбітна ціль запустити в Києві великий канал. З цього почалася яскрава історія довжиною майже в 14 років. Тисячі годин прямих ефірів, програм, студій, сюжетів і перемог.

Це була дійсно епоха, але щоб втілити все це у життя, крім ліцензій, та техніки, потрібні були люди, які змогли створити футбольне ТБ. Я хочу подякувати кожному, хто вклав частинку свого серця в цю неймовірно яскраву історію. Кожному журналісту, оператору або продюсеру.

Основний менеджмент каналу незмінно був разом з самого початку. Я дякую – Роману Бориско, Івану Гресько та Євгену Садовому. А ось маркетинг у нас завжди був за жінками, і тут була певна ротація. Але всім дівчатам низький уклін та повага – Наталія Комолова, Олена Каленська, (Марина Єрмакова), Іра Казанцева.

Дякую Саші Федоришину за потужний діджитал. Дяка всім, хто впродовж останніх 20 років кожної неділі був поруч зі мною і робив «Футбольний уїк-енд», а потім «Великий Футбол» – Володя Крамар, Вадим Караманець, Віктор Соколов, Ігор Бурбас, Віталік Плецан.

Дякую нашим футбольним красуням Аллі Бублій, Еллі Іванюковіч, Владі Седан, Еммі Ді, Даші Савіній. Якщо когось не назвав не ображайтесь, цей пост мені дуже важко зараз писати.

Дякую вам хлопці та дівчатка, за те що ми завжди були великою сім‘єю. Дякую кожному глядачу, кожному вболівальнику, дякую партнерам, друзям і конкурентам.

І безумовно велика дяка Рінату Ахметову, завдяки якому з‘явилися канали «Футбол», а більшість за нас на каналі реалізувала безліч творчих ідей, гарних амбіцій і може про цей час згадувати, як про найкращий у житті. Для мене ці більше ніж 20 незабутніх років назавжди в серці.

Крапку не ставлю. Залишаю три крапки З повагою, Олександр Денисов», – написав Денисов у Фейсбуку.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення президента «Шахтаря» Ріната Ахметова та його інвестиційної компанії SCM про вихід з медійного бізнесу.

Таким чином анулюванні ліцензії національних телеканалів «Україна», «Україна24», «ДОНБАС», «Футбол 1/2/3», «НЛО» та «Індиго».

One thought on ““Це були чудові 14 років”: Олександр Денисов підбив підсумки своєї роботи на ТК Футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *