Мірча Луческу розповів, за яких умов матч проти Фенербахче міг би відбутись в Києві

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поділився очікуваннями від матчів проти «Фенербахче» у кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Для «Динамо» участь у Лізі чемпіонів дуже важлива з точки зору морального духу українців, які втомлюються від війни. Ми хочемо показати, що життя триває, що ми не перестаємо грати у футбол, незважаючи на бомби. Український народ був нещасним протягом останніх 4-х місяців. Тепер ми прагнемо заставити їх посміхнутися.

Це буде важкий матч для нас. Я б не хотів зустрічатися з «Фенербахче» в 1-му раунді. Думаю, цей матч стане найважливішим у відборі.

Гравці приїдуть зі збірної. Звичайно, їх бентежить воєнний стан. З’являються й нові молоді футболісти. Я хочу дати їм більше шансів. Після нашої роботи тут (прим. – у Румунії) в нас буде підготовчий табір у Швейцарії.

Швидше за все, матч відбудеться в Польщі. Але Якби Путін припинив бомбардування, ми зіграли б з «Фенербахче» в Києві. Я мрію, щоб війна закінчилася і ми знову могли грати на заповненому стадіоні», – сказав Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *