Красніков прокоментував інтерес до Танковського з боку інших клубів

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков розповів про інтерес з боку інших клубів до півзахисника команди В’ячеслава Танковського. Крім того, він наголосив, що позитивно ставиться до трансферів українських футболістів до зарубіжних чемпіонатів.

Євгене Олексійовичу, прокоментуєте ситуацію про можливий трансфер Танковського…

– Так, справді до В’ячеслава є інтерес як із боку закордонних, так і українських клубів.

Чи є ймовірність, що футболіст перейде в інший клуб у це міжсезоння?

– Звісно є. Якщо надійде пропозиція, яку влаштує клуб та гравця.

Як ви ставитеся до того, що український гравець може продовжити кар’єру закордоном?

– Нормально. Нині дуже складний час. Я не відкрию секрету, якщо скажу, що багато клубів мають фінансові проблеми. І якщо продати гравця за добрі гроші, від цього виграють усі. Клуб отримає додаткові фінанси, заплатить податок у скарбницю держави, а футболіст перейде у більш конкурентний чемпіонат. І головне, що все це на користь збірної.

Нещодавні матчі національної команди показали, що лідерами є гравці, які виступають у закордонних чемпіонатах – Зінченко, Маліновський, Ярмоленко, Яремчук. Рівень та прогрес цих футболістів видно неозброєним поглядом.

Мені б дуже хотілося, щоб чемпіонат України відповідав рівню найкращих європейських ліг. І я впевнений, що з часом ми цього досягнемо, – сказав Красніков.

У новому сезоні «Металіст» зіграє в українській Прем’єр-лізі. У минулому, який було завершено достроково через повномасштабне російське вторгнення, команда Олександра Кучера посіла перше місце у Першій лізі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *