Вільярреал – Ліверпуль: слова Унаї Емері після матчу

Головний тренер “Вільярреала” Унаї Емері висловився про поразку від “Ліверпуля” (2:3). Іспанський клуб двічі програв у півфіналі Ліги чемпіонів та залишив турнір.

“Нам треба було показати щось більше. Треба було надійно захищатись і не дозволяти супернику виходити на зручні позиції.

Ми забили гол, у нас був момент із непризначеним пенальті, а «Ліверпуль» і близько не міг з нами тягатися. Перший тайм був надихаючим.

У Жерара Морено виникли болючі відчуття, йому було важко робити ривки. У другому таймі ми були вже не такі міцні, ми були вже не ті, що в першому.

Нам потрібно було більше контролювати м’яч, але перший гол став ударом по нашому психологічному стану. Ми видихнулися. Ми вже не могли відповідати вимогам, які висунув «Ліверпуль. Ми говорили, що хочемо грати у фіналі. Але втрата Данджуми та Жерара Морено помітно позначилася на нашому емоційному стані. І ми в другому таймі втратили все, всі внутрішні ресурси.

Я не хочу зациклюватися на відчуттях, які ми мали від першого тайму. У протистоянні чотири тайми, ми були кращими лише протягом одного. Ми хотіли досягти більшого і продовжимо працювати. Ми були близькі до досконалості, але не змогли тримати планку усі 90 хвилин.

Ми знаємо, що фанати отримали задоволення. У нас проект, що послідовно розвивається, завдяки якому такі моменти і можливі“, – сказав Емері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *