Тарас Качараба: Цей єврокубковий сезон – фантастична подорож

Український захисник пражської Славії Тарас Качараба поділився емоціями від гри проти Феєнорда в рамках 1/4 фіналу Ліги Конференцій.

– Як ви оцінюєте матч?

– Це був важкий матч для обох команд. Ми знали, що відбувається. Ми з Феєнордом знали силу один одного в атаці. Ми обидві атакувальні команди. Але я думаю, що Феєнорд зіграв трохи досвідченіше, покарав наші помилки.

– Ключовим моментом став другий гол?

– Я не хочу сказати, що ми програли через другий гол. Це футбол. Ми зробили помилку в першому таймі і ми всі несемо за це відповідальність. Треба вчитися на цьому, це хороша школа для нас.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з Мирославом Мазуром

Феєнорд показав нам більше досвіду, розумового та футбольного. Вони зробили все краще. Ми загубилися. Я хочу подякувати вболівальникам за підтримку, яку вони показали. Знімаю капелюх, атмосфера була фантастичною. Мені сподобався матч, їх ми постійно чули, вони штовхали нас вперед.

Але це футбол, помилки трапляються. На жаль, йдемо далі не ми, а Фейєнорд.

– Команда пропустила швидкий перший гол, згодні?

– Помилки трапляються, але це не має значення. Ми отримали непотрібний гол, але ми всі хотіли йти далі, боролися як команда. Цього не сталось і, на жаль, ми не пройшли.

– Ви розмовляли з Алешем Мандоусом, який дуже сумував про другий гол?

– Ми хотіли максимально підтримати його після другого голу, але це станеться у футболі. Ми всі хотіли йти далі, вибачте. Ще раз дякую вболівальникам. На жаль, Феєнорд нас здолав.

– Чим запам’ятався вам шлях до чвертьфіналу Ліги конференцій Європи?

Для мене це була фантастична подорож. Минулого року я грав у єврокубках з Ліберецем, і це було чудово. У Славії це фантастично, коли стадіон заповнений, уболівальники штовхають нас вперед.

З такою командою чудово грати, я пам’ятатиму це все життя. Але наша подорож не закінчується, у нас попереду чемпіонат, ми повинні утримувати лідерство. І готуватися до наступного року. Ми прагнемо посісти перше місце в лізі і боротися так, як Славія бореться щороку”, – сказав Тарас Качараба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *