Роналду відреагував на крики “Мессі!”, показавши непристойний жест

Кріштіану Роналду

Федерація футболу Саудівської Аравії (SAFF) розпочала розслідування інциденту з нападником «Аль-Насра» Кріштіану Роналду, який показав непристойний жест уболівальникам «Аль-Шабаба» після матчу (3:2) 21 туру саудівської Про-Ліги. Про це повідомляє The Telegraph із посиланням на газету Asharq al-Awsat. Фанати “Аль-Шабаба” скандували у бік Роналду “Мессі!”, і португалець вирішив відповісти вболівальникам.

Зазначимо, що це вже не перший подібний інцидент за участю Роналду у Саудівській Аравії. У квітні минулого року він також показав непристойний жест, коли йшов до трибуни після поразки у матчі з “Аль-Хілялем” (0:2). А раніше цього місяця Кріштіану підібрав шарф “Аль-Хіляля”, кинутий йому з трибун, засунув його у свої шорти, а потім викинув на трибуну. Це сталося після поразки Аль-Насра в товариському матчі з Аль-Хілялем (0:2).

Нинішнього сезону саудівської Про-Ліги 39-річний Кріштіану Роналду провів 20 матчів, у яких забив 22 м’ячі та оформив дев’ять результативних передач. Також на його рахунку три гри та чотири голи у клубному кубку арабських чемпіонів. Крім того, він забив п’ять м’ячів у шести матчах Ліги чемпіонів АФК. Загалом у 2023-му Роналду відзначився 54 голами, ставши найкращим бомбардиром року у світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *