Узгоджено всі деталі: Джордан Гендерсон продовжить карʼєру у титулованому європейському клубі

Джордан Хендерсон

Повністю узгоджено перехід півзахисника Джордана Гендерсона з Аль-Іттіфака в Аякс.

Як інформує журналіст Фабриціо Романо, англієць вже сьогодні, 18 січня, вирушить до Амстердама, щоб пройти медобстеження та підписати контракт.

Повідомляється, що договір буде укладено на два з половиною роки – до червня 2026-го.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що 33-річний гравець збірної Англії досяг угоди із саудівським клубом про дострокове розірвання трирічного контракту та близький до переходу до нідерландського гранду.

Гендерсон влітку 2023 року підписав трирічний контракт із Аль-Іттіфак після 12 сезонів, проведених у Ліверпулі. Півзахисник різко реагував на критику, заявляючи, що хоче нових викликів та участі у будівництві нової ліги та клубу.

За Аль-Іттіфак, очолюваний іншою легендою Ліверпуля Стівеном Джеррардом, Джордан провів 17 матчів у Саудівській Лізі Про, не відзначившись забитими голами, але віддавши чотири результативні передачі.

Аякс минулого літа зазнав глобальної перебудови і погано розпочав сезон, йдучи в нижній частині турнірної таблиці Ередівізі. За неповні півроку в команді змінилося чотири тренери, нині амстердамців як в.о. очолює клубна легенда Йон ван’т Схіп.

Поступово справи налагодилися: з початку листопада Аякс набрав 20 очок у восьми турах та піднявся на п’яте місце у чемпіонаті. Також за підсумками минулого року амстердамський гранд вилетів із Ліги Європи, але продовжить виступи у Лізі конференцій – його суперником із раунду плей-офф стане Буде-Глімт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *