Зінченко може отримати зіркового партнера: Арсенал націлився на трансфер володаря Золотого мʼяча

Арсенал

Арсенал, за повідомленнями ЗМІ, опрацьовує варіант із орендою форварда Аль-Іттіхада Каріма Бензема до кінця сезону. На француза також претендує Челсі.

Обидва лондонські клуби мають проблеми із забивним центрфорвардом, і 36-річний Бензема міг би стати цікавим варіантом вирішення проблем.

Клуби АПЛ намагаються скористатися ситуацією — нагадаємо, Бензема було усунуто головним тренером Марсело Гальярдо від зимового турніру у Дубаї. Раніше повідомлялося, що Карім залишив Саудівську Аравію, невдоволений відсутністю зимового трансферного посилення. Аль-Іттіхад посилено торгує в Атлетіко аргентинця Анхеля Корреа, який також може закрити позицію форварда.

Як повідомляв журналіст Бен Джейкобс, запит від Манчестер Юнайтед щодо зіркового француза був відхилений, а з боку Челсі предметного інтересу і не було. Незважаючи на конфлікт із тренером, шанси на те, що Бензема взимку нікуди не піде, досить високі.

Власник Золотого м’яча-2022 перейшов до Аль-Іттіхаду в липні минулого року. Бензема зіграв 20 матчів за клуб із Саудівської Аравії у всіх турнірах, забивши 20 голів та віддавши 5 результативних передач.

Аль-Іттіхад займає сьоме місце у чемпіонаті Саудівської Аравії. Команда Бензема програла три останні матчі, зокрема Аль-Насру Кріштіану Роналду і Садіо Мане. Чемпіонат у Саудівській Аравії припинено на час проведення Кубка Азії.

Арсенал посідає четверте місце в АПЛ, Челсі йде дев’ятим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *