Андрій Ярмоленко дав перше інтерв’ю клубній прес-службі Аль-Айна

Український вінгер «Аль-Айна» Андрій Ярмоленко розповів, як проходить його адаптація в клубі.

«Хотів би подякувати всім тут за теплий прийом і сімейний дух, який клуб втілює в механізмі спілкування. Всі працюють для підтримки морального духу один одного, включаючи керівництво, медичний персонал і гравців. Безумовно, це чудово.

Я провів з командою близько п’яти днів. У нас безперервна робота та щоденні дворазові тренування – вранці та ввечері. Думаю, не всім легко протягом цього періоду, ми це усвідомлюємо та знаємо, що від нас вимагається на закордонному тренувальному зборі.

Перший матч на зборах завжди найскладніший для всіх після паузи, але кожен доклав великих зусиль у матчі після короткого періоду підготовки.

Ми зробили те, що від нас вимагалося у матчі. Сподіваємось, що тренер задоволений нашим першим матчем, про що ми дізнаємося у зустрічі, яка передує завтрашньому тренуванню.

Ми, українці, завжди перебуваємо поряд. Ми всі прагнемо бути єдиними, ми сильні, завжди працюємо, щоб бути один з одним. Хотів би подякувати всім, хто прийшов підтримати команду в матчі проти «Ганкофена», – сказав Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *