Офіційно: Порту придбав півзахисника Палмейраса, яким цікавився Шахтар

Гранд португальского футболу та діючий чемпіон країни Порту підписав молодого бразильского правого вінгера Габріеля Верона.

Про це сказано на офіційному сайті “драконів”. 19-річний бразилець підписав контракт до кінця сезону 2026/2027. Він буде виступати з №7 на футболці. За нього Палмейрас отримав 10,2 мільйони євро.

У 2019 році форварда було обрано найкращим гравцем чемпіонату світу U-17, на якому він відіграв провідну роль у здобутті титулу збірної Бразилії. Варто сказати, що в січні 2021 року великий інтерес до нього проявляв донецький Шахтар.

Всю свою кар’єру він провів у Палмейрасі. В чемпіонаті Бразилії він забив 7 голів у 43 матчах. Разом з клубом виграв 6 трофеїв, в тому числі і два Кубка Лібертадорес.

Я дуже щасливий і для мене велика честь бути в такому великому клубі, як Порту. Для мене не було більшої та кращої можливості. Я вже відчуваю себе як вдома..

“Ештадіо до Драгау” є найкращим, і я не можу дочекатися, щоб вийти на поле і показати, на що я здатний, тому я в такому грандіозному клубі, як Порту“, – зізнався Габріель Верон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *