“Вибрав гроші, тому не треба розповідати про патріотизм”: Леоненко не одобрив перехід Ярмоленка в Аль-Айн

Колишній гравець збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко відреагував на перехід Андрія Ярмоленка в Аль-Айн.

“Візьмемо Шевченка. Що творив у Мілані, а перейшов у Челсі, не кажучи ж про повернення в Динамо, де він мав дупою голи забивати, і нічого не вийшло.

Ярмоленко у Динамо теж нормально грав. А потім там не вийшло, там не вийшло. І зрештою незрозуміло, де п’ять років був і чим займався. А все одно сидів, нікуди не йшов, отримував гроші. А де це «я люблю футбол, хочу грати, хочу довести»? Чекали, що патріот повернеться до Динамо, а він – раз, і вже біля Реброва до ОАЕ.

– Гроші.

– Тоді так і треба говорити, що поїхав заробляти, а не про патріотизм. Нехай іде, куди хоче, я його не критикую. Просто треба не перевзуватися. Якби не збірна, я не знаю, що він робив би.

Те саме Лунін зараз. Начебто хороший воротар. Дітям розповідатиме, що був у Реалі. Мені кажуть, мовляв, до Реалу ще треба потрапити. Потрапити можна й міжнародну космічну станцію, а далі – що? Чотири роки сидіти на лавці в Реалі – це начебто тебе на чотири роки дискваліфікували за допінг. А Ярмоленко, виходить, на п’ять років попався.

А в нас збірна запасних. Зінченко, Ярмоленко, Яремчук, Коваленко, Коноплянка – у клубах на лавці здебільшого сидять. Дякую, Малиновський та Миколенко грають. І те Руслан, як мені здається, у відборі не до кінця виконує те, що від нього вимагає Гасперіні“, – сказав Віктор Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *