Юрген Клопп: Перемога в АПЛ – найскладніше, що траплялося у моєму житті

Німецький наставник Ліверпуля Юрген Клопп висловився про посилення конкурентів в АПЛ.

“Таке відбувається щороку. Це не впливає на наші шанси у конкретних матчах проти інших команд, хоч би якими вони були. І я розумію, що маємо 19 суперників у лізі! Таке відбувається щороку, і ми теж намагаємося ставати сильнішими.

Не думаю, що наші шанси нижчі або значно вищі, ніж торік. Взагалі ні. Дивіться, ми стабільно граємо на досить високому рівні, а це непросто, якщо чесно. Але немає такого, що ми думаємо, ніби цього року все знову буде гаразд.

Перемога в АПЛ – найскладніше, що траплялося у моєму житті. А я вже якийсь час працюю у футболі. До цього ми намагаємося готуватися. Ми готуємося до матчу з Фулхемом, а вже потім – з рештою всіх команд ліги. Звісно, ​​перед цим ми зіграємо з Ман Сіті, до цього теж треба бути готовими.

Але ми справді поважаємо всіх суперників з АПЛ. Це дуже складно, і не має значення, хто кого підписав. Хороша новина у тому, що кожна команда може випустити на поле лише 11 гравців. Кількість футболістів у всіх однакова, тож давайте спробуємо. І ми це робимо.

Ми можемо стати кращими, ми повинні і хочемо цього. Над цим ми працюємо. А потім ми знову станемо тією командою, проти якої нікому не хочеться грати. Якщо ми зможемо бути нею, то ми матимемо хороші шанси на перемогу в матчах“, – Юрген Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *