“Це неповага до клубу”: Семшов незадоволений вчинком Ордеця

Екс-гравець збірної росії Ігор Семшов відреагував на відхід з московського Динамо захисників Фабіана Бальбуени та Івана Ордеця.

“Є селекційна служба, яка мала заздалегідь передбачати ситуації, які можуть скластися. Нерозумно було сподіватися, що легіонери не скористаються поправкою ФІФА.

Це неповага до клубів, футболістів, з якими вони грають пліч-о-пліч, і до нашого чемпіонату. Це ще раз говорить про те, що потрібно задуматися, кого ми запрошуємо, а то ми їх запрошуємо, а вони потім будь-якої миті можуть виїхати, а своїх футболістів ми якось лаємо, обговорюємо.

Зайвий раз доведено, що ті легіонери, які приїжджають, не завжди із чистою совістю та з теплим серцем грають за цей клуб. Можливо, у Сербії знайдуть захисника, Йоканович добре знає сербський ринок“, – сказав екс-хавбек Динамо Ігор Семшов.

Нагадаємо, сьогодні німецький Бохум оголосив про те, що Іван Ордець став їхнім гравцем. Команда в минулому сезоні посіла 13-те місце в Бундеслізі. В сезоні 2008/2009 за команду на правах оренди грав Олексій Бєлік.

One thought on ““Це неповага до клубу”: Семшов незадоволений вчинком Ордеця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *