Новачому Металіст-1925: Клуб грає у дуже цікавий і швидкий футбол, я допоможу цій команді

Хавбек Ярослав Мартинюк поділився емоціями від переходу до Металіст-1925.

“Погодився я одразу, як тільки з’явилася така пропозиція. Знаю багатьох футболістів тут.  З ними безпосередньо зустрічався на футбольному полі або грав у команді одній. Знаю тренера, знаю його вимоги. Тобто мене тут все влаштувало і я погодився приїхати в Металіст 1925. 

Металіст-1925 грає у дуже цікавий і швидкий футбол. Тренер вимагає грати швидко, мені подобається такий футбол. Я прийшов, сподіваюсь, що своїми вміннями та досвідом я допоможу цій команді.

Закрити багато позицій можу, але на позиціях потрібно грати. Я опорний півзахисник, нижній опорний півзахисник. Тобто, відповідаю за відбір м’яча і, будемо так говорити, за конструктив в атаці. Що я можу ще сказати? Вчився у спортінтернаті львівському.

Сам родом з Вінницької області. Пограв у багатьох командах в Україні і закордоном і прийшов у сім’ю Металіста 1925.

Де був після війни? Я проживав на Заході України, там, будемо так говорити, відносно спокійно. Знаю, що зараз дуже багато вболівальників з різних команд зараз воюють на фронті. Це дуже важка ситуація для нашої держави. Надіюся, що в майбутньому ми звичайно, що переможемо.

Ми цього всі чекаємо. У мене троє дітей, я можу поїхати з країни. Але я цього не буду робити до переможно кінця. наша держава має перемогти і я маю відсвяткувати з нашою державою“, – сказав Ярослав Мартинюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *