“Мене чудово прийняли, маю тут добрих друзів”: колишній гравець Ліверпуля не хоче покидати РФ

Екс-гравец Ліверпуля Деян Ловрен не хоче покидати РФ незважаючи на військові дії в сторону України.

— Цього року «Зеніт» не братиме участі у єврокубках. Це якось впливає на вашу мотивацію?

– Це дуже болісно. І я не можу зрозуміти такого рішення. Спорт і політика мають бути незалежними, а зараз безліч спортсменів, не тільки футболістів, виявилися покараними. Навіть паралімпійці, які присвятили своє життя тому, щоб потрапити на ігри, не допускаються до змагань.

Ми бачимо, що існує політика подвійних стандартів, але ми з цим нічого не можемо вдіяти. Нам залишається лише показувати свою силу, цього сезону бути ще краще, і я вірю, що ми повернемося до єврокубків.

— Що ви думаєте про рішення ФІФА дозволити легіонерам призупиняти контракти з російськими клубами на сезон?

— Я розмовляв із Олександром Медведєвим і одразу ж запевнив його, що залишусь у «Зеніті». У мене підписано з клубом трирічний контракт, за яким залишився ще один сезон.

Загалом ситуація дуже важка, в тому числі і для мене. На мене чиниться великий тиск, і деякі люди хочуть, щоб я поїхав звідси. Мені це не подобається, тому що у всьому, що відбувається сьогодні, немає моєї провини, ні провини «Зеніту». Я нічого не маю проти Росії, мене тут чудово прийняли, у мене тут добрі друзі“, – сказав Деян Ловрен в коментарі сайту МатчТВ.

Деян Ловрен за кар’єру грав за Динамо Загреб, Інтер Запрешич, Ліон, Саутгемптон і Ліверпуль. На його рахунку 4 голи у 70 матчах за збірну Хорватії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *