Кожен ейс – 100 євро Україні: Губерт Гуркач оголосив про благодійну ціль свої виступів на Вімблдоні

Перша ракетка Польщі в чоловічому розряді і загалом десята ракетка світу Губерт Гуркач завтра стартує на Вімблдоні. У себе в твіттері він повідомив, що кожен його ейс (подача на виліт) на турнірі конвертується у 100 євро допомоги для України.

Я хотів би повідомити, що з завтрашнього дня я обіцяю пожертвувати 100 євро за кожного ейса, якого я подам на Вімблдоні, щоб допомогти підтримати народ України. Сподіваюся, моя подача спрацює добре!“, – написав Губерт Гуркач у себе в твіттері.

На минулорічному турнірі він дійшов до 1/2 фіналу. Його улюбленим покриттям є трава, тому можна сподіватись, що і в цьому році поляк дійде далеко. Оскільки він має пристойні габарити (196 см), то ейси йому вдаються досить часто.

25-річний тенісист буде сіяним під номером “7” на турнірі. В одиночному розряді за кар’єру він здобув п’ять титулів і виграв більше семи мільйонів доларів призових грошей. Нагадаємо, велику підримку України робить і Іга Швентек, головна зірка жіночого тенісу Польщі. 21-річна спортсменка очолює рейтинг WTA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *