Артур Рудько: Хочу з Лехом виграти чемпіонат Польщі і вийти в груповий раунд ЛЧ

Український голкіпер Артур Рудько прокоментував свій перехід у склад Леха з міста Познань, який в минулому сезоні виграв чемпіонат Польщі.

“Я багато чув про команд Лех. Раніше ви мали багато українських футболістів. Я не дуже добре їх знаю, і я не мав можливості зв’язатися з ними, але я знаю, що польська ліга сильна. Фізично вимоглива, але водночас повна сильних гравців.

Я також знаю, що мій новий клуб тепер братиме участь у кваліфікації Ліги чемпіонів. І це буде чудова можливість для Познані та клубу представити Польщу на найвищій європейській арені.

Очевидно, що тут я хотітиму грати для досягнення найвищих цілей. По-перше, це, звичайно, знову виграти чемпіонат та виграти Кубок Польщі. І, звичайно, робимо все можливе, щоб боротися за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів насамперед“, – сказав Артур Рудько клубній прес-службі.

Лех орендував його на рік у харківського Металіста з правом викупу. До цього 30-річний воротар три роки грав на Кіпрі за ФК Пафос. Він є вихованцем Динамо, в Україні також грав за Говерлу (Ужгород).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *