Колишній тренер Зорі та Олімпіка очолив словенський клуб

Українсьский спеціаліст Роман Пилипчук очолив словенський клуб Целє. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Деталі контракту не вказано. В якості футболіста грав за московське Динамо та Аланію. З 1991 по 1999 грав в чемпіонаті Ізраїлю. Останнім клубом в кар’єрі був донецький Металург.

Тренерську кар’єру розпочав в 2004 році, коли увійшов в тренерський штаб Кривбасу. Також був тренером Зорі, а в сезоні 2012/2013 очолював донецький Олімпік. Також працював наставником Дачії (Молдова), Динамо Мінськ, Спартак Юрмала, Спартак-2, збірна Таджикистану. Останнім його клубом був Олімп з російського ФНЛ.

“Очолити Целє – це цікавий виклик для мене. Я зміг побачити команду в прямому ефірі в двох матчах минулого сезону і створити певне враження від неї, а решту подивитися на відео. Буде додатковий аналіз, який ми зробимо з професійним штабом у вступні дні підготовки, але я думаю, що наполегливою працею ми можемо зробити багато хорошого. Зрозуміло, що цілі та амбіції клубу дуже високі і ми повинні поважати. Від мене залежить адаптувати ігрову систему до якостей гравців і отримати від них максимум“, – сказав Роман Пилипчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *