Колишня зірка Металіста підсилить Анкарагюджю

Аргентинський вінгер Хосе Соса в найближчі дні підпише контракт з футбольним клубом Анкарагюджю, який в наступному сезоні буде грати в елітному дивізіоні Туреччини.

Про це пише видання 90min.com.tr. Деталі контракту не вказані, але, скоріш за все, це буде угода сроком на один рік. Останні два сезони він виступав за Фенербахче і навіть був капітаном клубу. За “канарок” в Суперлізі забив 4 голи за 53 матчі.

Джерело також повідомляє, що Анкарагюджю веде перемовини з Ідріссой Геє з ПСЖ, який також стане вільним агентом. Клуб зі столиці Туреччини впевнено виграв Першу лігу минулого сезону.

Вболівальники з України пам’ятають, як Хосе Сосе запалював за харківський Металіст. “Жовто-сині” купили його в Наполі в 2011 році за 1,9 мільйонів євро. За команду з України у всих турнірах за два з половиною роки провів 108 поєдинків, в яких забив 19 голів.

Потім він виступав за Атлетіко, Мілан і Трабзонспо. До Металіста також грав за Баварію і Естудіантес. На його рахунку 19 матчів за збірну Аргентини, він відзначився одим голом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *