Ерлінг Голанд знявся в рекламному ролику разом з Леброном Джеймсом (Відео)

Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Голанд об’єднався з зірковим форвардом Лейкерс ЛеБроном Джеймсом у рекламному ролику Beats by Dre.

Своїм надрезультативним минулим сезоном норвежець безперечно звернув на себе увагу з боку багатьох відомих брендів, одним з яких, звісно, є Beats by Dre. Тепер Голанд став амбасадором цієї компанії.

“Я дуже радий приєднатися до сім’ї Beats, бренду, який вже давно є частиною моєї передматчевої рутини як спортсмена. Сім’я важлива для мене, і ця кампанія та партнерство справді говорять про це”, – цитує Ерлінга Goal.

Гравець збірної Норвегії разом із чотириразовим чемпіоном НБА бере участь у новій промо-кампанії під назвою “Король та вікінг”, в якій пара спілкується зі своїми сім’ями за день до великої гри.

Варто зазначити, що в новому рекламному ролику з’явився батько Ерлінга, Альфі, який залишає послання своєму синові. Там також з’явилася і дружина “Короля” Саванна, яка налаштовує свого чоловіка перед матчем.

У ролику основна увага приділяється очікуванням, покладеним на професійних спортсменів, і тому, як ті, хто перебуває на самій вершині своєї гри, такі як Голанд і Джеймс, постійно повинні доводити свою спроможність тим, хто відчайдушно намагається списати їх з рахунків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *