Екс-гравець збірної Англії розкритикував трансферну політику Челсі

Колишній гравець збірної Англії Денні Мерфі розкритикував трансферну політику лондонського Челсі.

Вона абсолютно безглузда, безглузда, нелогічна і не допоможе ні в короткостроковій, ні в довгостроковій перспективі. Я думаю, він сидить увечері вдома і думає: “Що, чорт забирай, відбувається?”. Він ніяк не міг схвалити цього.

Він запросив кількох своїх співробітників, які займаються підбором гравців. Тодд Боулі взяв самовідведення і привів двох хлопців, один із яких був технічним директором, інший – спортивним директором. На кухні дуже багато кухарів, дуже багато людей, які повинні виконувати одну роботу, на мій смак, їх дуже багато.

Проблема, з якою ви стикаєтеся з погляду футболу, полягає в тому, що якщо у вас є всі гроші у світі – хоча є фінансовий фейр-плей і таке інше, але забудьте про це – проблема полягає в тому, що тренеру потрібно намагатися зробити щасливі великі гравці. Тримати всіх на борту – одна з найбільших труднощів у великому клубі, тому що трапляється так, що з’являються маленькі угруповання і вони злоякісні.

Їх настрій поширюється на всіх інших, і ось уже у вас є незадоволені гравці в одному кутку, щасливі в іншому, і щоразу після поганих ігор, після невдалих рішень гравці запитують: Що робить тренер? Він не знає, що робить, він лише тренував Брайтон.

Я, звичайно, перефразую деякі речі, які могли б бути сказані, але проблема, з якою ви стикаєтесь у такій великій команді і з такою кількістю гравців, які відчайдушно прагнуть успіху і відчайдушно бажають грати більшу частину матчів, полягає в тому, щоб усі були щасливі.

Це неможливо з такою кількістю гравців“, – сказав Денні Мерфі.

Мерфі грав за Кру Александра, потім шість років виступав за Ліверпуль, а надалі виступав за Чарльтон, Тоттенгем, Фулгем та Блекберн. За збірну Англії відіграв 9 матчів та забив 1 гол.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *